Wycena online

Formularz automatycznej wyceny układania jadłospisów do cateringu


1
Wybierz diety na które ma być ułożyny jadłospis
WOM - współczynnik obróbki mechanicznej (obieranie) WOT - współczynnik obróbki termicznej (np.gotowanie, pieczenie) Ustawienie tych wskaźników wpływa na wielkość listy zakupów a tym samym na oszczędności
Stosunek Białka / Tłuszcze / Węglowodany
Food cost - koszt składników do wyprodukowania jednego dania
W raporcie na kuchnie pojawi się receptura wykonania. Niektóre cateringi tego nie potrzebują bazując na wiedzy swoich kucharzy.

Oferta

Szacunkowa oferta: 0

Jak oceniasz ofertę?
    
W tej kwocie przygotujemy dla Ciebie menu składając się z

0 różnych dań

Wprowadzimy, przejrzymy, uzupełnimy WOTy i WOMy dla

0 różnych składników

Zaoszczędzimy dla Ciebie

0 godzin które możesz przeznaczyć na rozwój firmy

Dokonamy korekty

0 różnych wersji kalorycznych twoich diet

Podsumowanie
Podaj datą od kiedy chcesz wprowadzić nowe menu

0

0

Brak produktów w koszyku.

X

Darmowe przepisy na 10 hitów cateringowych

W prezencie za zapis na nasz newsletter otrzymasz dostęp do bazy  10 przepisów - Hity Cateringowe.

Nie zaśmiecimy twojej skrzynki, wysyłamy newsletter tylko 1-2 raz na miesiąc.

 

Aby wyliczyć koszt usługi podaj swoje dane kontaktowe

Podanie maila jest niezbędne do przesłania oferty na wykonanie usługi układania menu cateringowego *Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z polityką prywatności https://dietetykdocateringu.pl/polityka-prywatnosci/

Zgadzam się na otrzymywanie newslettera, wysyłamy go 1-2 razy na miesiąc *Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z polityką prywatności https://dietetykdocateringu.pl/polityka-prywatnosci/